De klik met de camera.

De klik met de camera.

De praktijk zit nog tot zeker 9 februari dicht voor normale voetzorg. 

Ik had al een sterk vermoeden, maar wanneer het bericht dan definitief is, komt het hard aan. 

Gelukkig mag ik Medisch Noodzakelijke Voetzorg behandelen. 

Dat ik het Medisch gedeelte toe mag passen is erg fijn, maar zeker ook noodzakelijk. De mensen die ik mag behandelen hebben pijn, als ik niet behandel kan het leiden tot mogelijk ernstige complicaties. Wanneer ze weer tevreden, pijnloos en dankbaar de deur uit gaan heb ik een voldaan gevoel en weet ik weer waarom ik voor het beroep Medisch Pedicure heb gekozen, ik geniet ervan.

Om mijn 'ineens vrije tijd' op/in te vullen heb ik oude hobby's opgepakt.

Naast het hardlopen, het tekenen/schilderen vind ik fotografie erg leuk. In het begin voornamelijk met mijn mobiel, later een oudere spiegelreflexcamera en sinds december ben ik de trotse bezitter van een hele mooie, nieuwe spiegelreflexcamera. Ik ben er zo blij mee.

En ja , 'de klik met de camera' is er zeker.

De termen als diafragma, sluitertijd, ISO maar ook Photoshop en lightroom klinken nu als muziek in de oren. Ik kan er uren mee bezig zijn. Super interessant.

Geregeld ga ik erop uit met mijn camera. Mooie foto's maken is veel oefenen en daar heb ik in Coronatijd meer tijd voor.

Pas geleden ben ik gestart met een online cursus. Leuk om over dingen die ik fotografeer na te denken, voordat ik het plaatje schiet. Ook leer ik mijn camera door deze cursus beter kennen.

Het is de bedoeling om de camera ook voor de praktijk te gebruiken, filmpjes, foto's maar ook mijn website bij te houden en te optimaliseren met mooie, betere foto's. 

Doordat ik meer vrij ben van mijn reguliere werkzaamheden, ben ik gaan nadenken. Ik dacht hoe kan ik met de foto's die ik maak een goed doel helpen.  Toen kwam ik op het idee om van de, door mij gemaakte foto's, kaartjes te laten maken voor Duchenne Heroes.  Zo gezegd zo gedaan.

Bovenstaande kaarten zijn twee setjes van 5 kaarten met enveloppe in een handig tasje. Deze kosten €15,- per setje van 5. Het hele bedrag komt ten goede van team Noabers of Duchenne. Zo combineer ik het fotograferen met een goed doel.

Deze bikkels (noabers of Duchenne) gaan, in September 700 km fietsen voor dit goede doel.

Heb je interesse in deze kaarten (keuze uit setje 1 of setje 2 of allebei) en wil je tevens een goed doel steunen, app, mail of stuur me een prive bericht. Dan zorg ik dat de kaarten bij jou komen, eventueel worden ze verstuurd.

Voor nu hoop ik dat ik binnenkort weer voor de standaard voetzorg aan de slag mag, want ik mis de mensen in de praktijk en gezelligheid.

Voor adviezen en tips maar ook voor producten uit de praktijk kun je altijd contact met me opnemen.

Heel graag tot gauw en blijf gezond allemaal.

Lieve groet,

Sandra Oevering

© Medisch Pedicure Sandra - Realisatie door SaffrieDesign