Wie ben ik?

Mijn naam is Sandra Oevering en ik ben Medisch (Sport) Pedicure in Eibergen.
Sinds 2008 werk ik met heel veel plezier in mijn eigen (toen nieuw gebouwde) praktijk.
De praktijk is rolstoelvriendelijk, en heeft een kleine wachtruimte.

Mijn belangstelling gaat uit naar complexe voetproblemen, zoals ingroeiende nagels.
Vanaf 2005 ben ik zelfstandig in het vak. Ik heb me toen meteen aangesloten bij Provoet, (de brancheorganisatie). Ruim 9 jaar heb ik me ingezet voor deze organisatie eerst als kaderlid, later als poulelid.

Ook ben ik een aantal jaar examinator geweest voor Pedicure en Medisch Pedicure erg leuk en heel leerzaam. Voetverzorging is een bijzondere ambacht. Een vak waarin je vaardigheden ontwikkelt met de jaren in de praktijk.

Regelmatig volg ik ook bijscholingen en opleidingen binnen het pedicure vak daardoor blijf ik op de hoogte. Het onderdeel Sport vind ik ook bijzonder interessant.

Graag tot ziens bij mij in de praktijk!

Medisch Pedicure Sandra Eibergen.

Google beoordelingen

Google recensie schrijven
© Medisch Pedicure Sandra - Realisatie door SaffrieDesign