Wie ben ik?

Mijn naam is Sandra Oevering en ik ben Medisch (Sport) Pedicure in Eibergen.
Sinds 2008 werk ik met heel veel plezier in mijn eigen (toen nieuw gebouwde) praktijk.
De praktijk is rolstoelvriendelijk, en heeft een kleine wachtruimte.

Mijn belangstelling gaat uit naar complexe voetproblemen, zoals ingroeiende nagels.
Vanaf 2005 ben ik zelfstandig in het vak. Ik heb me toen meteen aangesloten bij Provoet, (de brancheorganisatie). Ruim 9 jaar heb ik me ingezet voor deze organisatie eerst als kaderlid, later als poulelid.

Ook ben ik een aantal jaar examinator geweest voor Pedicure en Medisch Pedicure erg leuk en heel leerzaam. Voetverzorging is een bijzondere ambacht. Een vak waarin je vaardigheden ontwikkelt met de jaren in de praktijk.

Regelmatig volg ik ook bijscholingen en opleidingen binnen het pedicure vak daardoor blijf ik op de hoogte. Het onderdeel Sport vind ik ook bijzonder interessant.

Graag tot ziens bij mij in de praktijk!

Medisch Pedicure Sandra Eibergen.

Google beoordelingen

Google recensie schrijven
Medisch Pedicure Sandra
Medisch Pedicure Sandra
24 Google recensies
trudy abelskamp
30/05/2022
Ik kom nog niet lang bij Sandra, maar zij lijkt mij een echte vakvrouw. duidelijke website.
Cisca Evertse
19/11/2021
Na bijna 15 jaar ben ik nog steeds heel erg tevreden over de behandelingen van Sandra! Zij is erg deskundig op het gebied van de reumatische voet, is tevens klantvriendelijk, opgewekt en geïnteresseerd. Ik raad haar behandeling aan voor iedereen!
egm bouwmeester
23/10/2021
Sandra is een zeer vakbekwame pedicure. Mijn voeten zijn bij haar in goede handen. En ze is een heel aardige vrouw, je voelt je altijd goed bij haar in de stoel. Voor mij is een behandeling altijd iets om naar uit te zien. Heerlijk!!
Jannie Nesse
06/10/2021
Weer heerlijk om geholpen te worden en een lekker gevoel over te houden
Harry Kok
12/07/2021
Ook mijn voeten zijn weer blij als ze bij Sandra zijn geweest. Ze zijn bij haar in zeer vertrouwde handen omdat zij ook medisch pedicure is en kennis heeft van de diabetische voet.
Sandra Smalen
12/07/2021
Altijd fijn om je voeten te laten behandelen door Sandra. Professioneel en deskundig in haar vak.
B. Koning
08/07/2021
Ben nu een paar maal in de praktijk geweest en heb het als zeer prettig ervaren. Zowel de behandeling als het gezellig bijkletsen.
Frank-Jan Franken
08/07/2021
Bij Medisch Pedicure Sandra kun je terecht voor een uitgebreid scala aan pedicure behandelingen. Sandra is professioneel, correct en deskundig in haar vak. Daarnaast voel je je bij Sandra meteen thuis, ze staat open voor een praatje en is geinterresseerd in wat je vertelt. Met ervaringen van andere pedicures achter me, kan ik Sandra enorm aanbevelen.
Andre Nees
17/06/2021
Elke Meijer
15/05/2021
Sandra is een zeer professionele pedicure. Bij haar in de salon voel je je direct thuis en word je met zorg en aandacht geholpen. Ik beveel Sandra zeker aan!
© Medisch Pedicure Sandra - Realisatie door SaffrieDesign