Medisch Pedicure Sport

Als Medisch Pedicure Sport heb ik me gespecialiseerd in Sport in combinatie met Voeten. U wilt als sporter graag sporten en heeft er alles voor over, pijnlijke voeten kunt u daar niet bij gebruiken. U wilt een oplossing voor uw voetproblemen. Ik behandel dan ook veel sporters met voetproblemen.

Doordat ik zelf hardloop en sporten een passie van me is, weet ik als geen ander ‘waar de schoen wringt’. Sommige sporters hebben herkenbare voetproblemen en deze probeer ik te voorzien van handige tips en adviezen. Sporten is fijn, en geeft energie, zolang je geen problemen aan de voeten hebt.

Problemen aan voeten die veel voorkomen bij sporters zijn ingroeiende nagels, blauwe stootnagels, likdoorns, blaren door wrijving en andere ongemakken. Als Medisch Pedicure Sport probeer ik de problemen aan de voeten op te lossen. De Medisch Pedicure Sport gaat net een stapje verder en zoekt naar evenwicht tussen belasting en belastbaarheid van de huid van de voeten en de teen nagels, alles om uw voeten in optimale sport conditie te houden.

Zo kunt u naast vetertechnieken en schoenadvies ook terecht voor preventieve blaarbehandeling.
Wist je dat je bepaalde voetklachten kunt verhelpen of verminderen door de veters van de schoen anders te veteren?

In dit filmpje zie je een vetertechniek die je kunt toepassen als je een pijnlijke wreef hebt. Maar heb je klachten of last van een pijnlijke grote teen dan is deze vetertechniek erg fijn en kan voorkomen dat je klachten krijgt. Medical taping zetten wij in voor ondersteuning en ontlasting bij bijvoorbeeld enkelproblemen.

© Medisch Pedicure Sandra - Realisatie door SaffrieDesign