Medisch Pedicure

Medisch Pedicure Eibergen houdt zich bezig met de verzorging van de voeten en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Daarnaast voert de Medisch Pedicure ook specialistische behandelingen uit, met als voorbeeld de behandeling van de risicovoet. Bij de risicovoet o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker of andere oorzaken zoals ouderdom, verwaarlozing is verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Alle Medisch Pedicures voldoen aan de strenge eisen en zijn vermeld in het Procert Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP). Voor zorgverzekeraars biedt registratie in het KRP garantie voor de kwaliteit van de geregistreerde Pedicures.

Ik behandel gewone voetzorg met alle voorkomende voetproblemen, en ik ben extra alert op klachten die horen bij onderliggende aandoeningen. Verder doe ik aanvullende voetonderzoeken om een volledig beeld te krijgen van de behandeling die de voeten nodig hebben. Sommige zorgverzekeringen vergoeden een behandeling van een risicovoet, als u bent doorverwezen door de huisarts. Informeren bij uw zorgverzekering kan dus zinvol zijn.

De entree bij Medisch Pedicure Sandra is Coronaproof voor uw en mijn veiligheid zie het filmpje hierbij horend. Uw voeten zijn bij Medisch Pedicure Sandra in goede handen.

© Medisch Pedicure Sandra - Realisatie door SaffrieDesign